|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sHeyma

| Konu: Geri: İstek Avatar ve İmzalar Salı Ekim 07, 2008 9:16 pm | |
| HIZLI VE ACEMİ
Bir fizik dersidir hayat Ne vakit yolunu zamana bölsen Sana daima hızını verir Kimse zaman vermez oysa Sen ne kadar hızlı gidersen git Hayat sana hep yavaş gelir
Ne kadar yaşasan acemisin Ne kadar koşsan yavaş İyiyi ve kötüyü peki Söyle kim bilebilir
Oysa bozuk saat bile Günde en az iki kere Hiç tereddüt etmeden Sana doğruyu gösterir
Ve ne tuhaf ki hayata Her gelen insan gibi Gençlik de şu başa Yalnızca bir kere gelir Yiğit Güralp |
|
 | |
sHeyma

| Konu: Geri: İstek Avatar ve İmzalar Salı Ekim 07, 2008 9:17 pm | |
| iki yol"
Bitti sandığın her yol Yeni bir başlangıçtır Anlarsın ki gökyüzü Uçurumlarla başlar
Sevdayı öksüz sanma Herkesin bir gönlü var Keşfetmek için aşkı Bunlar en güzel yaşlar
yiğit güralp |
|
 | |
sHeyma

| Konu: Geri: İstek Avatar ve İmzalar Salı Ekim 07, 2008 9:17 pm | |
| atlıkarınca
Çok gereksiz sorular var Soran hiç çıkmaz ortaya Yumurta mı tavuktan çıkar Tavuk mu teşne yumurtaya
Oysa hayat denen bir oyun var Ve biz de geldik oynamaya Yoksa ne karınca ata binerdi Ne de bir at karıncaya
yiğit güralp |
|
 | |
sHeyma

| Konu: Geri: İstek Avatar ve İmzalar Salı Ekim 07, 2008 9:18 pm | |
| “rodeo ve juliet”
Hikaye malum, Gençler anlaşmışlar Onca büyük sevdaya, Murada varamışlar. Juliet uyuyakalınca Romeo gitti sanmış. Bir şişelik zehirle, O da uykulara dalmış. Ne zaman anlatsalar, Çok gülerim bu işe. Kim yazarsa yazsın, Hepsi biraz klişe
Mecnun abi Romeo’nun, Leyla da tam Juliet’in, Az biraz öz Türkçe’si. Yazanlar hep değişir, Destanlar hiç değişmez. Ölümüne sevdaların, Aşktır tek gerekçesi.
Oysa çok üstündedir aşk, Hem düşlerin üstünde… Hem gerçeğin üstünde… Nerde, nasıl arama Halime bir baksana Altımda beyaz bir bulut Ve ben de onun üstünde…
yiğit güralp |
|
 | |
sHeyma

| YILDIZ SAVAŞLARI Bi yıldız misalisin çocuk Bi uzansam avuçlarımdasın Bir düşünsem nasıl uzak…
Nasıl göremezsin ki beni çocuk Kapat tüm o ışıkları Ve bir de bana öyle bak…
Biliyorsan söylesene çocuk Aşk mı; bi savaş mı bu Ya da nedir arasındaki fark…
Yıldızlar masum ve yalnız Aşklarsa gökyüzünde Bildiğin kaç savaş varsa bak…
Hepsi de yer yüzünde
yiğit güralp __________________ |
|
 | |
sHeyma

| tersyüz”
A şehrinden yol almıştık, B şehrine giden bir trende… Arkada kaygılarımız vardı, Ve umutlarımızla biz en önde…
Ve bir tren daha vardı, Aynı anda ve B şehrinde… Umutlarıyla o da kalktı, Bize doğru ve ters yönde…
Mutlu sona yer yok mu, Hız ve yol probleminde… Kazalar kaçınılmaz mı, Gençlik hikayelerinde…
Ne umduk neler bulduk, Sevda tünellerinde… Çarpıştık tersyüz olduk, Tam en güzel yerinde…
Yiğit Güralp |
|
 | |
sHeyma

| Konu: Geri: İstek Avatar ve İmzalar Salı Ekim 07, 2008 9:19 pm | |
| “yarından sonra” Şimdi yaşamalıyım seni Yarından sonra çok geç Erteleme, iteleme, öteleme beni Şimdi tutmalıyım ellerini Neden diye sorma Anlaman için çok geç Hayat pulları kırmadan Ve içimden, sürekli, durmadan Şimdi söylemeliyim sevdiğimi Yarından sonra çok geç
İnsanoğlu ne tuhaf bak Kimi yarın için yaşar… Yelkovanla yarışan, Sinsi bir akrep gibi… Kimi pişman bugünden Kalbi geçmişe saplı, Kanadı paslı çelikten, Köhne bir bıçak gibi…
Beklemekse ihanet Hem zamana ihanet Hem de kalbe ihanet Giden gider gelmezse İşte budur felaket İşte budur kıyamet
Dile gelmemiş her aşk çünkü Kalbinde hiç çizilmemiş İkiz bir kenar bırakır Oysa iki ismi var sevdanın Biri senin adınsa Diğeri benim adım Yarından sonra çok geç Ya söyledin, söyledin Ya yakaladın, yakaladın
Yiğit Güralp |
|
 | |
azmgngrn

| Konu: Geri: İstek Avatar ve İmzalar Salı Ekim 28, 2008 9:04 pm | |
| banada yaparmısınız arzum yusuf ömer diye arkaya ömer abinin bi resmini veya yazınki hayatımın en güzel günüydü... tabi zahmet olmazsa |
|
 | |
barışş.ecemm
 | Konu: Geri: İstek Avatar ve İmzalar Salı Kas. 18, 2008 12:49 pm | |
| eğer yapabilecek olan varsa banada imza yapabilir mi?? adım :ecem yusuf ömerli olursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum  :D |
|
 | |
KüBrA

| Konu: Geri: İstek Avatar ve İmzalar Paz Kas. 30, 2008 1:40 pm | |
| yusuf ömer sınav ve kübra yaparsan çookk sevinirim jnm  |
|
 | |
|